Ohita navigointi

Luotettavaa kiinteistönhoitoa Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Laaksolahden Siivouspalvelu tarjoaa kattavaa ja luotettavaa kiinteistönhoitoa koko Uudenmaan alueella. Meidät tunnetaan erityisesti joustavasta ja tehokkaasta toiminnastamme sekä reilusta hinnoittelumallistamme.

 

Kauttamme saat kaikki kiinteistönhoitoon liittyvät palvelut, kuten vuodenaikoihin liittyvät pihatyöt (esim. lumityöt, nurmikon leikkuu, haravointi) juuri sinulle sopivaksi räätälöitynä pakettina. Voimme myös sopia kotisi kokonaisvaltaisesta kunnossapitokokonaisuudesta – kotisiivous ja kiinteistönhoitopalvelut samassa paketissa. Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä! Olemme tavoitettavissasi puhelimitse, sähköpostitse sekä yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella.

Vastuullista kiinteistönhoitoa

Asiakkaidemme turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisia tavoitteita. Pihamaiden tehokas ja tarkka kunnossapito takaa sen, että ympäristö pysyy puhtaana ja samalla riittävän viihtyisänä. Asukkaat ja muut kiinteistön käyttäjät viihtyvät hyvin huolletulla pihalla.

Pitkäaikaisia asiakkuuksia

Olemme ylpeitä siitä, että voimme luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa. Kiinteistönhoitotiimimme varmistaa, että liike- tai asuinrakennuksesi on hyvin hoidettu. Kun kiinteistösi on meidän hallinnassamme, saat itse mielenrauhan!

 

Tutustu myös yrityssiivouspalveluihimme.

Lue lisää

Jokaisella kiinteistöllä on omat erityispiirteensä

Olipa kyseessä asuin- tai liikekiinteistö, jokaisella rakennuksella on omat yksilölliset tarpeensa. Siksi sinun ei pitäisi koskaan ryhtyä yhteistyöhön kenenkään kanssa, joka ei tunne erityistilannettasi ja sitä, miten siitä voidaan parhaiten huolehtia – vaikka he olisivatkin alansa asiantuntijoita. Me varmistamme tarkalla konsultoinnilla sen, että huolehdimme siitä, mikä juuri sinun kiinteistösi käyttäjille on tärkeää.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous

Ota yhteyttä Laaksolahden Siivouspalveluun ja kerro meille tarkemmin minkälaisia kiinteistönhoitopalveluita tarvitset kiinteistöllesi. Saat meiltä reilun tarjouksen yksilölliselle palvelulle, johon voi kuulua esimerkiksi lumityöt, nurmikon leikkuu, haravointi sekä halutessasi myös siivouspalvelut sisätiloille.

 

Palvelemme erilaisia kiinteistöjä koko Uudenmaan alueella. Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sivultamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella, ja me palaamme asiaan mahdollisimman pian!