Ohita navigointi

Perusteelliset kotisiivoukset Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Puhdas, siisti koti on jokaiselle erittäin tärkeä asia – onhan koti juuri se paikka, missä vietämme suurimman osan ajastamme! Laaksolahden Siivouspalvelu tarjoaa luotettavat kotisiivoukset reilulla hinnoittelulla asiakkaille Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudun alueella.

 

Tarjoamme laadukasta, vastuuvakuutettua ja luotettavaa siivouspalvelua kotitalousasiakkaillemme. Räätälöimme palvelun sisällön asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kartoitamme myös kotisiivouksessa kohteeseen käytettävän työajan, ja se onkin ainoa veloitusperusteemme.

 

Tarjoamme niin säännöllistä kuin kertaperusteistakin siivousta – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous kotisiivoukselle! Tavoitat meidät puhelimitse ja sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voit jättää meille viestin yhteydenottolomakkeella, ja me palaamme asiaan pian.

Muista kotitalousvähennys siivouspalveluista

Muista että voit hyödyntää kotitalousvähennystä siivouksissa! Tämä voi vähentää omia kustannuksiasi merkittävästi.

 

Kotitalousvähennys voidaan myöntää henkilölle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla töitä kotona tai vapaa-ajan asunnossa sekä niiden pihamailla. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten mikäli taloudessa asuu kaksi henkilöä, voivat he saada vähennystä enemmän kuin yksin asuva. Muistathan siis hakea verovähennystä teettämistäsi töistä. Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen, joten tutustu verovähennykseen tarkemmin heidän sivuillansa.

Verohallinto

Minuuttikohtainen hinnoittelu

Meillä ei ole minimityöaikaa tehdyille siivouksille. Mikäli kotisi ylläpitosiivous valmistuu puolessa tunnissa, tehdään veloituskin vain puolesta tunnista. Me veloitamme jokaisesta alkavasta minuutista, emmekä jokaisesta alkavasta tunnista, kuten monet kilpailijamme tekevät. Maksat siis vain tehdystä työstä.

 

Saat meiltä siivouspalveluiden lisäksi kiinteistöhuollon palvelut.

Lue lisää!

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä ja kerro meille minkälaista siivouspalvelua tarvitset. Me arvioimme tarpeesi ja teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen joko kertaluontoiselle siivoukselle tai säännöllisesti toteutettavalle puhdistukselle. Teemme myös perusteellisia muuttosiivouksia, jotka vaativat erityistä huolellisuutta. Kun jätät muuttosiivouksen ammattilaisen hoidettavaksi, voit olla täysin varma siitä, että saat takuurahasi takaisin täysimääräisenä.

 

Olemme käytettävissäsi Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.