Ohita navigointi

Yrityssiivoukset Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla – viihtyvyyttä, turvallisuutta ja asiakastyytyväisyyttä

Ota yhteyttä

Laaksolahden Siivouspalvelu toteuttaa yrityssiivoukset Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. Tarjoamme yrityksille joustavaa ja laadukasta ylläpitosiivouspalvelua, jonka sisältö ja palvelutehtävät sovitaan aina asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

 

Kaikki ymmärtävät, että siisti työympäristö lisää viihtyvyyttä, turvallisuutta ja asiakastyytyväisyyttä. Tärkeintä meille on, että asiakkaamme saa juuri sitä siivouspalvelua, mitä haluaa. Liity siis tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon ja kysy lisää palveluistamme! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteystietosivulta löytyvällä lomakkeella.

Siisteys parantaa työtehoa

Siivouksella voi olla merkittävä vaikutus sisäilman laatuun ja työntekijöiden hyvinvointiin. Säännöllinen siivous auttaa myös säilyttämään erilaiset pintamateriaalit kunnossa pidempään.

 

Siisteys on tärkeää sellaisen toimistoympäristön ylläpitämiseksi, jossa työntekijät viihtyvät hyvin koko päivän. Puhtaus ei ainoastaan mahdollista työntekijöiden fyysistä hyvinvointia, vaan sillä on myös merkittäviä vaikutuksia henkiseen jaksamiseen, mikä johtaa suoraan tuottavuuden paranemiseen muun muassa siksi, että stressi ja ahdistus vähenevät, kun ympärillä ei ole häiritsevää sotkua.

 

Varmista siis yrityksesi tilojen viihtyvyys ja tilaa mieltä siivous!

Siivousta luottamuksella

Me haluamme rakentaa kaikkiin asiakkaisiimme hyvän luottamussuhteen, jotta voimme sulautua joukkoon yrityksesi tiloissa ja toimia aiheuttamatta häiriötä. Vaitiolovelvollisuus yrityksen asioista on tietenkin myös aivan perusjuttu.

 

Tutustu myös kiinteistönhuoltopalveluihimme.

Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö

Ota yhteyttä ystävällisiin ammattilaisiimme ja kerro minkälaista yrityssiivousta tarvitset, olipa kyseessä sitten iso teollisuushalli tai pieni toimistotila. Saat meiltä yhtä lailla sekä pitkäaikaiset sopimussiivoukset että kertaluontoiset urakat. Me teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen juuri sellaiselle palvelulle, joka parhaiten palvelee kiinteistösi vaatimuksia.

 

Olemme käytettävissäsi koko pääkaupunkiseudun alueella. Tavoitat meidät helpoiten soittamalla, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Me vastaamme sinulle mahdollisimman pian.